Administratief Medewerker Backoffice

Als jij je thuis voelt in een technische, professionele en informele omgeving met collega’s die ontwerpen, assembleren en internationaal verkopen, dan is deze baan voor jou!

Functieomschrijving

Als Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor alle administratieve acties rondom offertes en orders. Daarnaast zorg je voor het correct doorverbinden van telefoontjes van onze klanten, leveranciers, distributeurs en andere geïnteresseerden. Bij dagelijkse werkzaamheden kun je denken aan het invoeren van offertes en orders in ons ERP systeem, het aanmelden en opvolgen van onze internationale verzendingen bij vervoerders en het ontvangen van chauffeurs voor de juiste afhandeling.

De functie is uitdagend, omdat orders complex kunnen zijn, waardoor prioriteiten gedurende de dag kunnen wijzigen. Daarnaast verkopen wij onze producten internationaal en hebben daardoor te maken met verschillende export- en verzendregels.

Ons Sales team bestaat uit de Backoffice, Frontoffice en Sales. In deze functie ben je werkzaam op de Backoffice en werk je veel samen met de rest van het Sales team. Je komt terecht in een dynamisch team, waar de klant en kwaliteit centraal staat.

Kennis en ervaring

Als Administratief Medewerker heb je een administratieve mbo-4 opleiding afgerond of functioneer je op dit niveau. Daarnaast:

  • ben je flexibel, klantgericht en kun je goed schakelen in werkzaamheden
  • denk je graag mee en ben je een pietje precies; in jouw werk vind je bijna geen foutjes terug
  • kun je goed samenwerken en ben je communicatief sterk (in het Nederlands en Engels)
  • ben je 32-40 uur per week beschikbaar

Wij bieden

  • een informele organisatie waar we innovatieve producten ontwerpen en assembleren, die de energietransitie ondersteunen
  • flexibele werktijden
  • een salaris tussen de € 2100 en € 3500 bruto per maand
  • sociale activiteiten, zoals etentjes met alle collega’s, vrijdagmiddag- en kwartaalborrels
  • 25 vakantiedagen

Interesse of meer weten?

Heb je interesse? Solliciteer dan door je cv en motivatie te mailen naar vacature@hukseflux.com. Als je meer informatie wilt over deze vacature, neem dan contact op met Gordon Boon (HR adviseur) door een e-mail te sturen naar bovenstaand e-mailadres of te bellen naar 06 83 59 33 46.

Over Hukseflux

Hukseflux is dé expert op het gebied van meting van energieoverdracht. We ontwerpen en assembleren sensoren en meetsystemen die de energietransitie ondersteunen. We zijn met meer dan 70 collega's inmiddels één van de grotere technische bedrijven in Delft. Vooral met onze sensoren voor het meten van zonnestraling, toegepast bij analyses van zonne-energieparken, maken wij naam. We verkopen over de hele wereld. In ons kantoor in Delft vindt ontwikkeling, assemblage en verkoop plaats. Hukseflux is innovatief, legt de lat hoog en is succesvol; het bedrijf is ingericht op groei. Voor een indruk: bezoek Hukseflux op YouTube.

Hukseflux. Taking measurement to the next level