Assemblagemedewerker

Als jij je thuis voelt in een technische, professionele en informele omgeving met enthousiaste collega’s die ontwerpen, assembleren en internationaal verkopen, dan is deze baan voor jou! Wij zijn een snel groeiend bedrijf dat hightech meetoplossingen biedt die de wereldwijde energietransitie ondersteunen.

Functieomschrijving

Als Assemblagemedewerker ben je werkzaam in onze assemblage in Delft. Er zijn twee assemblage teams. Het ene team assembleert een aantal voorraadproducten en het andere team assembleert alle overige producten. Je komt in één van deze teams te werken. Dagelijks ben je bezig met het assembleren en testen van mechanische, optische en elektronische sensoren en componenten. Het werk bestaat uit repeterend en seriematig werk, waarbij kwaliteit voor ons prioriteit nummer één is. Het assembleren van onze producten zijn belangrijke primaire processen voor Hukseflux.

Assembleren bestaat uit veel zelfstandig werk, maar in de teams wordt onderling veel samengewerkt. Individueel en als team zorg je er samen voor dat productieorders tijdig worden afgerond. De teams in de assemblage vallen onder de afdeling Operations. Deze afdeling bestaat verder uit de teams logistiek, service en planning en bestaat in totaal uit ongeveer 35 collega’s.

In het filmpje hieronder vertelt collega Zrinka meer over het werken in de assemblage teams.

External video URL


Kennis en ervaring

Je hebt mbo werk- en denkniveau en het werken met kleine onderdelen schrikt je niet af. Het is een pre als je werkervaring in een (technische) productieomgeving hebt. Heb je geen werkervaring in een productieomgeving, maar vind je precisiewerk en met je handen werken leuk, dan is er mogelijk ook een match.

Daarnaast:

 • heb je kennis van fijnmechanica of wil je je hierin ontwikkelen
 • beheers je de Nederlandse taal goed
 • houd je van precisiewerk, zoals monteren en solderen
 • heb je oog voor detail en ben je nauwkeurig
 • ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar

Wij bieden

 • een informele organisatie waar we innovatieve producten ontwerpen en assembleren, die de energietransitie ondersteunen
 • een salaris tussen de € 2200 en € 3200 bruto per maand
 • pensioenregeling zonder verplichte eigen bijdrage
 • keuze uit reiskostenvergoeding, leasefiets of OV-chipkaart
 • 28 vakantiedagen
 • vitaliteitsbudget van € 25,- netto per maand
 • sociale activiteiten, zoals etentjes met alle collega’s, vrijdagmiddag- en kwartaalborrels

Interesse of meer weten?

Heb je interesse? Solliciteer dan via  WhatsappWhatsapp of door een email te sturen (het liefst met je cv en motivatie) naar vacature@hukseflux.com. Als je meer informatie wilt over deze vacature, neem dan contact op met Gordon Boon (HR Manager).

Gordon Boon

Gordon Boon
HR Manager
+31 [0]6 83593346 | vacature@hukseflux.com
WhatsappWhatsapp | LinkedIn LinkedIn

Over Hukseflux

Hukseflux is dé expert op het gebied van meting van energieoverdracht. We ontwerpen en assembleren sensoren en meetsystemen die de energietransitie ondersteunen. We zijn met meer dan 70 collega's inmiddels één van de grotere technische bedrijven in Delft. Vooral met onze sensoren voor het meten van zonnestraling, toegepast bij analyses van zonne-energieparken, maken wij naam. We verkopen over de hele wereld. In ons kantoor in Delft vindt ontwikkeling, assemblage en verkoop plaats. Hukseflux is innovatief, legt de lat hoog en is succesvol; het bedrijf is ingericht op groei. Voor een indruk: bezoek Hukseflux op YouTube.

Hukseflux. Taking measurement to the next level

Bericht aan bureaus: we doen de werving zelf en daarom wordt acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.