Business Controller

Als jij je thuis voelt in een technische, professionele en informele omgeving met enthousiaste collega’s die ontwerpen, assembleren en internationaal verkopen, dan is deze baan voor jou! Wij zijn een snel groeiend bedrijf dat hightech meetoplossingen biedt die de wereldwijde energietransitie ondersteunen.

Functieomschrijving

Als Business Controller vervul je een centrale functie in de inrichting, aansturing en monitoring van de bedrijfsprocessen, met name binnen Sales, Assembly, Purchase en R&D. De functie is nieuw binnen Hukseflux; je gaat deze vorm geven. Met jouw kennis en kunde rond (financial) performance breng jij structuur aan en ondersteun je de teamleiders. Je verzorgt financiële rapportages en bent het contact met onze externe accountants. Je doet WBSO- en subsidieaanvragen en stuurt een ondersteunend staf-team aan. Je legt verantwoording af aan en bent sparringpartner voor de directie.

Kennis en ervaring

Naast een afgeronde Master in de richting van Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Accounting & Control of vergelijkbaar heb je minimaal 7 jaar relevante werkervaring.

Daarnaast:

  • ben je bekend met de bovengenoemde bedrijfsprocessen
  • heb je ervaring met de inrichting van en het programmeren binnen ERP systemen (wij gebruiken Isah en Power BI) en het definiëren en analyseren van KPI’s
  • ben je in staat te schakelen tussen strategische analyse en hands-on implementatie
  • ben je kritisch, pragmatisch en weet je je collega’s te overtuigen en mee te krijgen

Wij bieden

  • een informele organisatie waar we innovatieve producten ontwerpen en assembleren, die de energietransitie ondersteunen
  • dynamiek: een groeiend bedrijf gewend aan > 20 % omzet groei per jaar
  • flexibele werktijden
  • een salaris tussen de € 6000 en € 8500 bruto per maand afhankelijk van werkervaring
  • sociale activiteiten, zoals etentjes met alle collega’s, vrijdagmiddag- en kwartaalborrels
  • 25 vakantiedagen

Interesse of meer weten?

Heb je interesse? Solliciteer dan door je cv en motivatie te mailen naar vacature@hukseflux.com. Als je meer informatie wilt over deze vacature, neem dan contact op met Gordon Boon (HR adviseur) door een e-mail te sturen naar bovenstaand e-mailadres of te bellen naar +31 (0) 6 83 59 33 46.

Over Hukseflux

Hukseflux is dé expert op het gebied van meting van energieoverdracht. We ontwerpen en assembleren sensoren en meetsystemen die de energietransitie ondersteunen. We zijn met meer dan 70 collega's inmiddels één van de grotere technische bedrijven in Delft. Vooral met onze sensoren voor het meten van zonnestraling, toegepast bij analyses van zonne-energieparken, maken wij naam. We verkopen over de hele wereld. In ons kantoor in Delft vindt ontwikkeling, assemblage en verkoop plaats. Hukseflux is innovatief, legt de lat hoog en is succesvol; het bedrijf is ingericht op groei. Voor een indruk: bezoek Hukseflux op YouTube.

Hukseflux. Taking measurement to the next level