Customer Service en Productieplanner

Als jij je thuis voelt in een technische, professionele en informele omgeving met enthousiaste collega’s die ontwerpen, assembleren en internationaal verkopen, dan is deze baan voor jou! Wij zijn een snel groeiend bedrijf dat hightech meetoplossingen biedt die de wereldwijde energietransitie ondersteunen.

Functieomschrijving

Vanwege groei van onze productie afdeling in Delft zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Het betreft een combinatie van functies. Zo ben je ongeveer de helft van je tijd bezig met werkzaamheden binnen team service en de rest van je tijd met productieplanning.

Als Customer Service Medewerker ontvang je meetinstrumenten van onze klanten, die worden aangeboden voor reparatie en herkalibratie. De werkzaamheden bestaan uit het uitpakken en de administratieve verwerking verzorgen in ons ERP systeem. Daarnaast verzorg je de planning van deze orders en maak je offertes voor onze klanten. Ook heb je digitaal en telefonisch contact met onze, voornamelijk internationale, klanten. Je werkt veel samen met onze servicemonteurs en de afdelingen sales en expeditie.

Bij de werkzaamheden als Productieplanner kun je denken aan het plannen van productieorders op basis van beschikbare capaciteit. Daarnaast bewaak je bevestigde levertijden en zorg je dat de planning eventueel wordt bijgesteld. Daarbij zoek je regelmatig afstemming met diverse teams, zoals assemblage, inkoop, verkoop en logistiek. Je rapporteert aan de Manager Operations. Kortom: een zeer afwisselende functie waarin je je niet snel zult vervelen!

Kennis en ervaring

Je hebt hbo werk- en denkniveau en een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Daarnaast:

 • ben je zelfstandig en stressbestendig
 • kun je goed communiceren in het Engels (woord en geschrift)
 • heb je commercieel inzicht en ervaring met het plannen van orders
 • vind je het leuk om te werken in een technische omgeving
 • heb je ervaring in het werken met een ERP systeem
 • ben je 32-40 uur per week beschikbaar

Wij bieden

 • een informele organisatie waar we innovatieve producten ontwerpen en assembleren, die de energietransitie ondersteunen
 • een salaris van maximaal ongeveer € 4000,- bruto per maand afhankelijk van je ervaring.
 • pensioenregeling zonder verplichte eigen bijdrage
 • keuze uit reiskostenvergoeding, leasefiets of OV-chipkaart
 • 28 vakantiedagen
 • vitaliteitsbudget van € 25,- netto per maand
 • sociale activiteiten, zoals etentjes met alle collega’s, vrijdagmiddag- en kwartaalborrels

Interesse of meer weten?

Heb je interesse? Solliciteer dan via  WhatsappWhatsapp of door een email te sturen (het liefst met je cv en motivatie) naar vacature@hukseflux.com. Als je meer informatie wilt over deze vacature, neem dan contact op met Gordon Boon (HR Manager).

Gordon Boon

Gordon Boon
HR Manager
+31 [0]6 83593346 | vacature@hukseflux.com
WhatsappWhatsappLinkedIn LinkedIn

Over Hukseflux

Hukseflux is dé expert op het gebied van meting van energieoverdracht. We ontwerpen en assembleren sensoren en meetsystemen die de energietransitie ondersteunen. We zijn met meer dan 70 collega's inmiddels één van de grotere technische bedrijven in Delft. Vooral met onze sensoren voor het meten van zonnestraling, toegepast bij analyses van zonne-energieparken, maken wij naam. We verkopen over de hele wereld. In ons kantoor in Delft vindt ontwikkeling, assemblage en verkoop plaats. Hukseflux is innovatief, legt de lat hoog en is succesvol; het bedrijf is ingericht op groei. Voor een indruk: bezoek Hukseflux op YouTube.

Hukseflux. Taking measurement to the next level

Bericht aan bureaus: we doen de werving zelf en daarom wordt acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.