Hoofd Inkoop

Als jij je thuis voelt in een technische, professionele en informele omgeving met enthousiaste collega’s die ontwerpen, assembleren en internationaal verkopen, dan is deze baan voor jou! Wij zijn een snel groeiend bedrijf dat hightech meetoplossingen biedt die de wereldwijde energietransitie ondersteunen.

Functieomschrijving

Als Hoofd Inkoop ben je verantwoordelijk voor het team Inkoop, bestaande uit vier collega’s (met jou erbij). Je stuurt aan, coacht en begeleidt de inkopers en zorgt voor goede communicatiestromen en consensus bij alle betrokken partijen. Je coördineert inkoopprocessen en zet inkoopbeleid op en vertaalt dit naar tactisch en operationeel niveau. Ook adviseer je stakeholders, stel je (raam)overeenkomsten op en zorg je o.a. voor managementrapportages en risicobeheersing. De afdeling koopt verschillende productsoorten in, die we nodig hebben voor het ontwerpen en assembleren van onze producten. Dit betekent een grote variëteit in het inkoopproces.

De combinatie van onze groei en de huidige situatie in de wereld, zorgt ervoor dat inkopen van materialen en grondstoffen uitdagend is. Door de groei van Hukseflux kunnen de inkoopprocessen efficiënter en moet het gebruik van ons ERP systeem daarop worden aangepast. De functie is daarom interessant en uitdagend voor iemand die graag werkt in een dynamische omgeving en aan projecten m.b.t. efficiënter werken en procesoptimalisatie.

Kennis en ervaring

Je hebt hbo/wo werk- en denkniveau en meerdere jaren ervaring als eindverantwoordelijke van een inkoopafdeling binnen een technische productie omgeving. Daarnaast:

 • heb je een strategische visie op inkoop
 • ben je in bezit van Nevi 1 en bij voorkeur ook Nevi 2
 • ben je gewend te werken met een breed inkooppakket
 • heb je ervaring als leidinggevende van een (klein) team en je weet je collega’s te enthousiasmeren en motiveren
 • ben je resultaatgericht, creatief en bied je je team structuur
 • ben je bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar (32-36 uur is bespreekbaar)

Wij bieden

 • een informele organisatie waar we innovatieve producten ontwerpen en assembleren, die de energietransitie ondersteunen
 • een salaris van maximaal ongeveer € 7000,- bruto per maand afhankelijk van je ervaring.
 • pensioenregeling zonder verplichte eigen bijdrage
 • keuze uit reiskostenvergoeding, leasefiets of OV-chipkaart
 • 28 vakantiedagen
 • vitaliteitsbudget van € 25,- netto per maand
 • sociale activiteiten, zoals etentjes met alle collega’s, vrijdagmiddag- en kwartaalborrels

Interesse of meer weten?

Heb je interesse? Solliciteer dan via  WhatsappWhatsapp of door een email te sturen (het liefst met je cv en motivatie) naar vacature@hukseflux.com. Als je meer informatie wilt over deze vacature, neem dan contact op met Gordon Boon (HR Manager).

Gordon Boon

Gordon Boon
HR Manager
+31 [0]6 83593346 | vacature@hukseflux.com
WhatsappWhatsappLinkedIn LinkedIn

Over Hukseflux

Hukseflux is dé expert op het gebied van meting van energieoverdracht. We ontwerpen en assembleren sensoren en meetsystemen die de energietransitie ondersteunen. We zijn met meer dan 70 collega's inmiddels één van de grotere technische bedrijven in Delft. Vooral met onze sensoren voor het meten van zonnestraling, toegepast bij analyses van zonne-energieparken, maken wij naam. We verkopen over de hele wereld. In ons kantoor in Delft vindt ontwikkeling, assemblage en verkoop plaats. Hukseflux is innovatief, legt de lat hoog en is succesvol; het bedrijf is ingericht op groei. Voor een indruk: bezoek Hukseflux op YouTube.

Hukseflux. Taking measurement to the next level

Bericht aan bureaus: we doen de werving zelf en daarom wordt acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.