Office Assistant

Als jij je thuis voelt in een technische, professionele en informele omgeving met enthousiaste collega’s die ontwerpen, assembleren en internationaal verkopen, dan is deze baan voor jou! Wij zijn een snel groeiend bedrijf dat hightech meetoplossingen biedt die de wereldwijde energietransitie ondersteunen.

Functieomschrijving

Als Office Assistant ben jij verantwoordelijk voor verschillende facilitaire en administratieve zaken op ons kantoor. De functie is zeer divers, want jij zorgt dat iedereen die zich bij ons meldt goed wordt doorverwezen, dat het kantoor er piekfijn uitziet en je ondersteunt verschillende afdelingen op administratief vlak. Bij dagelijkse werkzaamheden kun je denken aan:

  • beantwoorden en doorschakelen van de telefoon bij de receptie
  • ontvangen en begeleiden van bezoek
  • verzorgen van in- en uitgaande post en pakketten
  • ondersteunende facilitaire zaken, zoals ontvangen en opbergen van boodschappen
  • administratieve ondersteuning van verschillende afdelingen, zoals inkoop en finance.

Het betreft een tijdelijke functie voor maximaal 12 tot 18 maanden.

Kennis en ervaring

Voor deze functie is het belangrijk dat je goed kunt schakelen en zeer flexibel bent. Daarnaast heb je mbo werk- en denkniveau, beheers je het Nederlands uitstekend en kun je ook uit de voeten in het Engels. Voor de administratieve taken is het van belang dat je nauwkeurig en gestructureerd kunt werken. De functie is voor minimaal 32 uur per week verdeeld over 4 dagen.

Wij bieden

  • een informele organisatie waar we innovatieve producten ontwerpen en assembleren, die de energietransitie ondersteunen
  • dynamiek: een groeiend bedrijf gewend aan > 20 % omzetgroei per jaar
  • een salaris tussen de € 2500 en € 3000 bruto per maand op basis van 40 uur
  • sociale activiteiten, zoals etentjes met alle collega’s, vrijdagmiddag- en kwartaalborrels
  • 25 vakantiedagen

Interesse of meer weten?

Heb je interesse? Solliciteer dan door je cv en motivatie te mailen naar vacature@hukseflux.com. Als je meer informatie wilt over deze vacature, neem dan contact op met Gordon Boon (HR adviseur).

Gordon Boon

Gordon Boon
HR Adviseur
+31 [0]6 83593346 | vacature@hukseflux.com
Whatsapp WhatsappLinkedIn LinkedIn

Over Hukseflux

Hukseflux is dé expert op het gebied van meting van energieoverdracht. We ontwerpen en assembleren sensoren en meetsystemen die de energietransitie ondersteunen. We zijn met meer dan 70 collega's inmiddels één van de grotere technische bedrijven in Delft. Vooral met onze sensoren voor het meten van zonnestraling, toegepast bij analyses van zonne-energieparken, maken wij naam. We verkopen over de hele wereld. In ons kantoor in Delft vindt ontwikkeling, assemblage en verkoop plaats. Hukseflux is innovatief, legt de lat hoog en is succesvol; het bedrijf is ingericht op groei. Voor een indruk: bezoek Hukseflux op YouTube.

Hukseflux. Taking measurement to the next level