Python Developer

Als jij je thuis voelt in een technische, professionele en informele omgeving met enthousiaste collega’s die ontwerpen, assembleren en internationaal verkopen, dan is deze baan voor jou! Wij zijn een snelgroeiend bedrijf dat hightech meetoplossingen biedt die de wereldwijde energietransitie ondersteunen.

Functieomschrijving

Als Python Developer ben je dagelijks bezig met het overzichtelijk, betrouwbaar en beheersbaar houden van de software van onze test- en kalibratieopstellingen en achterliggende processen. Deze software ontwikkelen we zelf en jij bent de voornaamste persoon die hiermee bezig is. 

Dagelijks ben je bezig met de ontwikkeling (front- en backend) van de software. Vanwege continue (door)ontwikkeling van producten en automatisering van opstellingen zorg jij continu voor het verbeteren en ontwikkelen van onze software. Hierbij houd je rekening met de groei van de organisatie; de software moet toekomstbestendig zijn. Ook zorg je voor de waarborging van processen. Daarnaast speel je een belangrijke rol in het opzetten van een framework. De andere collega’s in jouw team houden zich bezig met de dagelijkse ondersteuning van de test- en kalibratieopstellingen.

Je komt terecht in het team Calibration & Characterisation (4 teamleden) binnen onze Research & Development (R&D) afdeling. Naast dit team bestaat R&D uit Electronics, Engineering, Physics en Product Development. Er is een nauwe samenwerking met de teams binnen R&D. Jaarlijks ontwerpen we meerdere nieuwe producten en voeren we verbeteringen van producten door. We werken met de nieuwste technologieën en zijn continu in ontwikkeling.

Kennis en ervaring 

Je hebt een technische hbo of wo opleiding afgerond, bijvoorbeeld in de richting van informatica, natuurkunde, wiskunde of vergelijkbaar en je hebt een aantal jaar relevante werkervaring. Daarnaast:

 • heb je ervaring met programmeren in Python en SQL en met platformen als Github, SVN of vergelijkbaar
 • is het een pre als je ervaring hebt met Django of een vergelijkbaar framework
 • ben je zelfstandig en een zelfstarter
 • spreek en schrijf je vloeiend Engels en Nederlands
 • ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar

Wij bieden

 • een informele organisatie waar we innovatieve producten ontwerpen en assembleren, die de energietransitie ondersteunen
 • een fulltime salaris tussen de € 4000 en € 5000 bruto per maand
 • pensioenregeling zonder verplichte eigen bijdrage
 • keuze uit reiskostenvergoeding, leasefiets of OV-chipkaart
 • 28 vakantiedagen
 • vitaliteitsbudget van € 25,- netto per maand
 • sociale activiteiten, zoals etentjes met alle collega’s, vrijdagmiddag- en kwartaalborrels

Interesse of meer weten?

Heb je interesse? Solliciteer dan via  WhatsappWhatsapp of door een email te sturen (het liefst met je cv en motivatie) naar vacature@hukseflux.com. Als je meer informatie wilt over deze vacature, neem dan contact op met Gordon Boon (HR Manager).

Gordon Boon

Gordon Boon
HR Manager
+31 [0]6 83593346 | vacature@hukseflux.com
WhatsappWhatsapp | LinkedIn LinkedIn

Over Hukseflux

Hukseflux is dé expert op het gebied van meting van energieoverdracht. We ontwerpen en assembleren sensoren en meetsystemen die de energietransitie ondersteunen. We zijn met meer dan 70 collega's inmiddels één van de grotere technische bedrijven in Delft. Vooral met onze sensoren voor het meten van zonnestraling, toegepast bij analyses van zonne-energieparken, maken wij naam. We verkopen over de hele wereld. In ons kantoor in Delft vindt ontwikkeling, assemblage en verkoop plaats. Hukseflux is innovatief, legt de lat hoog en is succesvol; het bedrijf is ingericht op groei. Voor een indruk: bezoek Hukseflux op YouTube.

Hukseflux. Taking measurement to the next level

Bericht aan bureaus: we doen de werving zelf en daarom wordt acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.