Sales Assistant

Als jij je thuis voelt in een technische, professionele en informele omgeving met enthousiaste collega’s die ontwerpen, assembleren en internationaal verkopen, dan is deze baan voor jou! Wij zijn een snel groeiend bedrijf dat hightech meetoplossingen biedt die de wereldwijde energietransitie ondersteunen.

Functieomschrijving

Als Sales Assistant zorg je voor de coördinatie en communicatie met klanten rondom de dagelijkse orderflow binnen Hukseflux. Ons Sales team bestaat uit de Backoffice, Frontoffice en Sales. In deze functie ben je werkzaam op de Frontoffice en werk je veel samen met de rest van het Sales team. Je komt terecht in een dynamisch team, waar de klant en kwaliteit centraal staat.

Bij dagelijkse werkzaamheden kun je denken aan de behandeling van klantvragen en offertes en het coördineren van de orderstroom. Klanten voorzie je van alle benodigde informatie rondom hun bestelling en de verzending ervan. Je hebt contact met de planning en de backoffice om het best haalbare te realiseren op het gebied van klanttevredenheid.

Binnen een team van vijf werk je nauw samen met drie collega’s. Een belangrijk deel van de binnenkomende vragen is technisch van aard; je overlegt hierover met collega's. Klanten komen van over de hele wereld. De voertaal in communicatie met klanten is Engels.

Kennis en ervaring

Als Sales Assistant heb je hbo werk- en denkniveau en enkele jaren werkervaring in een commerciële (liefst technische) omgeving. Daarnaast:

 • voel je je thuis in het verkoopproces en heb je affiniteit met techniek
 • ben je klant- en oplossingsgericht en kun je goed schakelen in werkzaamheden
 • ben je in staat om de inkomende vragen vlot en vooral nauwkeurig te behandelen
 • ben je communicatief sterk (in het Nederlands en Engels)
 • ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • is ervaring met internationale verzendingen en douaneafhandeling een pre

Wij bieden

 • een informele organisatie waar we innovatieve producten ontwerpen en assembleren, die de energietransitie ondersteunen
 • dynamiek: een groeiend bedrijf gewend aan > 20 % omzetgroei per jaar
 • flexibele werktijden
 • een salaris tussen de € 2500 en € 4000 bruto per maand
 • sociale activiteiten, zoals etentjes met alle collega’s, vrijdagmiddag- en kwartaalborrels
 • 25 vakantiedagen

Interesse of meer weten?

Heb je interesse? Solliciteer dan door je cv en motivatie te mailen naar vacature@hukseflux.com. Als je meer informatie wilt over deze vacature, neem dan contact op met Gordon Boon (HR adviseur).

Gordon Boon

Gordon Boon
HR Adviseur
+31 [0]6 83593346 | vacature@hukseflux.com
Whatsapp WhatsappLinkedIn LinkedIn

Over Hukseflux

Hukseflux is dé expert op het gebied van meting van energieoverdracht. We ontwerpen en assembleren sensoren en meetsystemen die de energietransitie ondersteunen. We zijn met meer dan 70 collega's inmiddels één van de grotere technische bedrijven in Delft. Vooral met onze sensoren voor het meten van zonnestraling, toegepast bij analyses van zonne-energieparken, maken wij naam. We verkopen over de hele wereld. In ons kantoor in Delft vindt ontwikkeling, assemblage en verkoop plaats. Hukseflux is innovatief, legt de lat hoog en is succesvol; het bedrijf is ingericht op groei. Voor een indruk: bezoek Hukseflux op YouTube.

Hukseflux. Taking measurement to the next level