Student Assemblage

Als jij je thuis voelt in een technische, professionele en informele omgeving met enthousiaste collega’s die ontwerpen, assembleren en internationaal verkopen, dan is deze baan voor jou! Wij zijn een snel groeiend bedrijf dat hightech meetoplossingen biedt die de wereldwijde energietransitie ondersteunen.

Functieomschrijving

Als Student Assemblage ben je werkzaam op de Productie afdeling in Delft. De afdeling heeft meerdere teams en elk team heeft een coördinator. Jij komt te werken in een team van ongeveer 10 collega’s. Hier werken meerdere assemblagemedewerkers en ook een aantal studenten. Dagelijks ben je bezig met het assembleren en testen van mechanische, optische en elektronische sensoren en componenten. Je doet dit voor verschillende producten. Het werk bestaat uit repeterend en seriematig werk, waarbij kwaliteit voor ons prioriteit nummer één is. Dit zijn belangrijke primaire processen voor Hukseflux.

Kennis en ervaring

Je volgt een hbo- of wo-studie in de richting van Natuurkunde, Industrieel Ontwerpen, Werktuigbouwkunde, Wiskunde, Elektrotechniek of vergelijkbaar.

Daarnaast:

  • heb je kennis van fijnmechanica of wil je je hier in ontwikkelen
  • vind je het leuk om met je handen te werken, zoals monteren en solderen
  • heb je oog voor detail en ben je nauwkeurig
  • ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar voor minimaal 3 maanden en woon je in de omgeving van Delft

Wij bieden

  • een informele organisatie waar we innovatieve producten ontwerpen en assembleren, die de energietransitie ondersteunen
  • dynamiek: een groeiend bedrijf gewend aan > 20 % omzetgroei per jaar
  • flexibele werktijden
  • sociale activiteiten, zoals etentjes met alle collega’s, vrijdagmiddag- en kwartaalborrels
  • een uurloon tussen de € 11,00 en 13,00

Interesse of meer weten?

Heb je interesse? Solliciteer dan door je cv en motivatie te mailen naar vacature@hukseflux.com. Als je meer informatie wilt over deze vacature, neem dan contact op met Gordon Boon (HR adviseur).

Gordon Boon

Gordon Boon
HR Adviseur
+31 [0]6 83593346 | vacature@hukseflux.com
Whatsapp WhatsappLinkedIn LinkedIn

Over Hukseflux

Hukseflux is dé expert op het gebied van meting van energieoverdracht. We ontwerpen en assembleren sensoren en meetsystemen die de energietransitie ondersteunen. We zijn met meer dan 70 collega's inmiddels één van de grotere technische bedrijven in Delft. Vooral met onze sensoren voor het meten van zonnestraling, toegepast bij analyses van zonne-energieparken, maken wij naam. We verkopen over de hele wereld. In ons kantoor in Delft vindt ontwikkeling, assemblage en verkoop plaats. Hukseflux is innovatief, legt de lat hoog en is succesvol; het bedrijf is ingericht op groei. Voor een indruk: bezoek Hukseflux op YouTube.

Hukseflux. Taking measurement to the next level