Jankeen (Assembly Engineer)

Werken bij Hukseflux als assemblagemedewerker betekent werken in een groeiend bedrijf met interessante hightech producten.

Nadat ik in 2016 in Nederland ben gaan wonen heb ik veel tijd gestoken in het leren van de taal. Ik heb daarna ervaring opgedaan in assemblagewerk. Ik had al veel ervaring met het werken met mijn handen. Voordat ik in Nederland kwam heb ik als kledingmaker gewerkt. Daar komt veel precisiewerk bij kijken. Daarna heb ik ervaring opgedaan als assemblagemedewerker, waarbij ik kennis kreeg van kalibreren en elektronica.

Als assemblagemedewerker bij Hukseflux vind ik de brede rol die ik nu heb heel leuk. De producten zijn heel divers en complex en daardoor leer ik elke dag weer iets nieuws. Dagelijks ben ik bezig met het assembleren van verschillende sensoren. Daarbij is secuur werken belangrijk. Hierbij kun je denken aan werken met lijmverbindingen en soldeerwerk. Daarnaast ben ik bezig met kalibratiewerkzaamheden, metingen, kwaliteitscontrole en ik werk soms nieuwe medewerkers in. Dat ik de verschillende componenten tot één product maak en het dan zie werken, vind ik het allerleukste.

Jankeen

Naast het werk zelf vind ik de sfeer bij Hukseflux erg fijn. Iedereen is gemakkelijk te benaderen en er is een open en informele sfeer. Er worden veel sociale activiteiten georganiseerd, zoals een jaarlijkse familiebarbecue, een Nieuwjaarsdiner en elke vrijdag is er een borrel. Stipt om 16:30 uur klinkt de bel en start de borrel!

Ik heb de afgelopen jaren Hukseflux verder zien groeien. Er zijn veel nieuwe complexe producten bijgekomen en producten zijn verbeterd. Ik ben trots dat ik daar deel van uitmaak.

Vind je werken met je handen leuk, ben je een Pietje Precies en heb je affiniteit met techniek, dan zit je bij ons helemaal goed!