Magazijnmedewerker

Als jij je thuis voelt in een technische, professionele en informele omgeving met enthousiaste collega’s die ontwerpen, assembleren en internationaal verkopen, dan is deze baan voor jou! Wij zijn een snelgroeiend bedrijf dat hightech meetoplossingen biedt die de wereldwijde energietransitie ondersteunen.

Functieomschrijving

Als Magazijnmedewerker ben je werkzaam in Delft. Het logistiek team valt onder de afdeling Operations, waar ook onze assemblageteams onder vallen. Hier assembleren we onze producten en maken we ze gereed voor verzending. Samen met twee collega’s ben je verantwoordelijk voor het organiseren van de in- en uitstroom van goederen.

Je zult voornamelijk gaan werken met kleine, lichte producten. Dagelijks ben je bezig met het picken van materiaal voor productie, verzamel en pak je orders in en voeg je relevante documenten voor het vervoer toe. Met een hecht team van ongeveer 30 medewerkers verwerken we de orders voor onze klanten. Dit zijn belangrijke primaire processen voor Hukseflux.

Kennis en ervaring

Je hebt mbo werk- en denkniveau en werkt nu een aantal jaar als magazijnmedewerker of orderpicker in een productieomgeving. Daarnaast:

 • ben je zelfstandig en nauwkeurig
 • pak je snel verantwoordelijkheid en neem je initiatief
 • heb je ervaring in het werken met een ERP systeem
 • ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar

Wij bieden

 • een informele organisatie waar we innovatieve producten ontwerpen en assembleren, die de energietransitie ondersteunen
 • een salaris tussen de € 2200 en € 3200 bruto per maand
 • pensioenregeling zonder verplichte eigen bijdrage
 • keuze uit reiskostenvergoeding, leasefiets of OV-chipkaart
 • 28 vakantiedagen
 • vitaliteitsbudget van € 25,- netto per maand
 • sociale activiteiten, zoals etentjes met alle collega’s, vrijdagmiddag- en kwartaalborrels

Interesse of meer weten?

Heb je interesse? Solliciteer dan door je cv en motivatie te mailen naar vacature@hukseflux.com. Als je meer informatie wilt over deze vacature, neem dan contact op met Gordon Boon (HR adviseur).

Gordon Boon

Gordon Boon
HR Adviseur
+31 [0]6 83593346 | vacature@hukseflux.com
WhatsappWhatsappLinkedIn LinkedIn

Over Hukseflux

Hukseflux is dé expert op het gebied van meting van energieoverdracht. We ontwerpen en assembleren sensoren en meetsystemen die de energietransitie ondersteunen. We zijn met meer dan 70 collega's inmiddels één van de grotere technische bedrijven in Delft. Vooral met onze sensoren voor het meten van zonnestraling, toegepast bij analyses van zonne-energieparken, maken wij naam. We verkopen over de hele wereld. In ons kantoor in Delft vindt ontwikkeling, assemblage en verkoop plaats. Hukseflux is innovatief, legt de lat hoog en is succesvol; het bedrijf is ingericht op groei. Voor een indruk: bezoek Hukseflux op YouTube.

Hukseflux. Taking measurement to the next level

Bericht aan bureaus: we doen de werving zelf en daarom wordt acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.