Test Engineer

Als jij je thuis voelt in een technische, professionele en informele omgeving met enthousiaste collega’s die ontwerpen, assembleren en internationaal verkopen, dan is deze baan voor jou! Wij zijn een snelgroeiend bedrijf dat hightech meetoplossingen biedt die de wereldwijde energietransitie ondersteunen.

Functieomschrijving

Als Test Engineer ben je verantwoordelijk voor ontwikkeling en praktische ondersteuning van onze test- en kalibratieopstellingen. Je bent de probleemoplosser als dingen niet lopen zoals ze horen, bijvoorbeeld bij bugs in de opstelling of fouten bij metingen. Hierdoor kunnen prioriteiten regelmatig veranderen. Daarnaast ben je ontwerper van nieuwe opstellingen, waarbij je o.a. software ontwikkelt ter ondersteuning van het proces. Ook doe je aan data-analyse voor kwaliteitsborging. Je bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces van onze producten en je werkt samen met verschillende collega’s, zoals product ontwerpers en assemblagemedewerkers.

Je komt terecht in het team Calibration & Characterisation (4 teamleden) binnen onze Research & Development (R&D) afdeling. Naast dit team bestaat R&D uit Electronics, Engineering, Physics en Product Development. Er is een nauwe samenwerking met de teams binnen R&D. Jaarlijks ontwerpen we meerdere nieuwe producten en voeren we verbeteringen van producten door. We werken met de nieuwste technologieën en zijn continu in ontwikkeling.

In het filmpje hieronder vertelt collega Jelle meer over het werken binnen onze R&D afdeling:

External video URL


Kennis en ervaring 

Je hebt een technische hbo of wo opleiding afgerond, bijvoorbeeld in de richting van technische natuurkunde, toegepaste wiskunde, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar en je hebt bij voorkeur enige relevante werkervaring. Daarnaast:

 • heb je affiniteit met techniek
 • heb je ervaring met programmeren in Python en met een platform als Github of SVN
 • ben je zelfstandig en een zelfstarter
 • kun je goed afwisselen in verschillende werkzaamheden
 • spreek en schrijf je vloeiend Engels en Nederlands

Wij bieden

 • een informele organisatie waar we innovatieve producten ontwerpen en assembleren, die de energietransitie ondersteunen
 • een fulltime salaris tussen de € 3000 en € 4000 bruto per maand
 • pensioenregeling zonder verplichte eigen bijdrage
 • keuze uit reiskostenvergoeding, leasefiets of OV-chipkaart
 • 28 vakantiedagen
 • vitaliteitsbudget van € 25,- netto per maand
 • sociale activiteiten, zoals etentjes met alle collega’s, vrijdagmiddag- en kwartaalborrels

Interesse of meer weten?

Heb je interesse? Solliciteer dan via  WhatsappWhatsapp of door een email te sturen (het liefst met je cv en motivatie) naar vacature@hukseflux.com. Als je meer informatie wilt over deze vacature, neem dan contact op met Gordon Boon (HR Manager).

Gordon Boon

Gordon Boon
HR Manager
+31 [0]6 83593346 | vacature@hukseflux.com
WhatsappWhatsapp | LinkedIn LinkedIn

Over Hukseflux

Hukseflux is dé expert op het gebied van meting van energieoverdracht. We ontwerpen en assembleren sensoren en meetsystemen die de energietransitie ondersteunen. We zijn met meer dan 70 collega's inmiddels één van de grotere technische bedrijven in Delft. Vooral met onze sensoren voor het meten van zonnestraling, toegepast bij analyses van zonne-energieparken, maken wij naam. We verkopen over de hele wereld. In ons kantoor in Delft vindt ontwikkeling, assemblage en verkoop plaats. Hukseflux is innovatief, legt de lat hoog en is succesvol; het bedrijf is ingericht op groei. Voor een indruk: bezoek Hukseflux op YouTube.

Hukseflux. Taking measurement to the next level

Bericht aan bureaus: we doen de werving zelf en daarom wordt acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.